Dringend verzoek ervaringen met verzekeringsarts te delen

Hier kunnen oproepen geplaatst worden.

Moderator: Oliver

Plaats reactie
Gebruikersavatar
OPCI
Expert
Expert
Berichten: 213
Lid geworden op: wo 05.02.2014 15:24

Dringend verzoek ervaringen met verzekeringsarts te delen

Bericht door OPCI »

Geplaatst namens Jeanette van Zee.
-----------------------------
Door NSPOH, opleidingsorganisatie voor bedrijfs- en verzekeringsartsen, ben ik gevraagd het perspectief van patiënten tov VERZEKERINGS-artsen te schetsen. Ik werk als senior adviseur patiëntbelang arbeidsparticipatie bij Patiëntenfederatie Nederland.

NSPOH omschrijft het dagdeel als volgt:
Centraal staat ‘hoe kijkt de wereld aan tegen de verzekeringsarts en zijn/haar werk?’ ‘En komt dit overeen met het beeld dat wij (de verzekeringsartsen, jvz) daar zelf over hebben?’
Zowel de visie van de wetenschappelijke vereniging als het perspectief van de patiënt in het kader van de verzekeringsarts komt aan bod. Welke kwaliteiten worden verwacht en wat betekent dat voor de verzekeringsarts?

Dit pak ik graag op, mits ik voldoende input krijg van ervaringsdeskundigen. Ik zie dit als uitgelezen mogelijkheid om onze stem te laten horen. Mijn insteek is vooral te kijken naar wat goed gaat en wat beter kan. Dit onderbouwd met ervaringen. Zodat we verzekeringsartsen bewust kunnen maken van hun impact op het leven van hun cliënten. En hoe zij hier zorgvuldig mee om kunnen gaan.

Dus vertel wat goed ging, wat niet goed ging. Hoe het beter kan. Dat neem ik allemaal mee in mijn verhaal.

Op 24 februari beslis ik of ik voldoende input heb om aan het dagdeel een bijdrage te leveren. Dus niet te lang wachten met een reactie.
Kijk voor meer informatie ook op www.opciweb.nl
Marja15
Expert
Expert
Berichten: 1841
Lid geworden op: wo 11.03.2015 11:19

Re: Dringend verzoek ervaringen met verzekeringsarts te dele

Bericht door Marja15 »

waar staat de aanvullende informatie? ik kan het niet vinden....
Vroegdoof, als slechthorende oraal opgevoed. 2010: gebeurtenis X, geen diagnose van scheur en knap in oor. Instabiel binnenoor. Zal met CI stabiel geluid krijgen. Feb 2016: aansluiting CI.
Plaats reactie