Welkom

Alles over de werking van dit Forum

Moderator: Oliver

Plaats reactie
OPCI

Welkom

Bericht door OPCI »

WELKOM

Welkom op forum van OPCI. U bent van harte uitgenodigd om een forum te bezoeken en actief deel te nemen aan de uitwisselingen van informatie en ervaringen. Het forum is bedoeld als digitaal platform voor iedereen die een CI heeft of een CI overweegt, maar ook voor partners, familieleden, belangstellenden en professionals.

U kunt elkaar vragen stellen en antwoorden geven op grond van uw ervaringskennis. Uw tip of advies kan waardevolle informatie voor anderen bevatten. We ondersteunen elkaar al doende bij het zoeken naar een weg om een zo’n goed mogelijke kwaliteit van leven te vinden.

Het forum wordt onderhouden door een team van vrijwilligers. Zij zetten zich in om het forum overzichtelijk en inhoudelijk waardevol te houden. Het is hun taak berichten te regisseren en toezicht te houden op de gang vanzaken. We vragen u om volgens de forumhandleiding deel te nemen en u aan de forumregels te houden. Zo ontstaat er met elkaar een overzichtelijke ontmoetingsplaats metunieke ervaringskennis.

Op het forum geldt vrijheid van meningsuiting. Een afwijkende mening is toegestaan, ook een negatieve mening over een bepaald onderwerp. Dit houdt het gesprek levendig en laat zien dat er meerdere antwoorden, oplossingen en aanpakken zijn. Het betekent niet dat alles toegestaan is.

Door uzelf te registreren en toegang te krijgen tot het forum (registreren en inloggen) wordt u geacht de inhoud van handleiding en regels te kennen en gaat u hier automatisch mee akkoord. Als u niet volgens de handleiding wilt deelnemen of niet akkoord wenst te gaan met één of meerdere van onze regels, ziet u dan af van registratie.

Besef dat het forum grotendeels openbaar is, iedereen kan meelezen. Sommige delen, zoals de ervaringsverhalen, zitten achter een login code dus die zijn beperkt zichtbaar. Ook al is een onderwerp van ons forum verwijderd, het blijft in de Google cache traceerbaar. Let daarom op wat u neerzet.

In de disclaimer leest u onder welke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid dit forum werkt.


We wensen u een goed forum,

Het forumteam.
Plaats reactie